Onderhoud schilderwerk

 

Onderhoudschilderwerk is een breed begrip als het gaat om schilderwerk. de diensten die wij leveren met betrekking tot onderhoud onderscheiden wij in de volgende rubrieken:

  • periodiek onderhoud: Hierbij word om de 3 en 2 jaar een inspectie uitgevoerd om de staat van onderhoud te contoleren op eventuele gebreken. worden er gebreken geconstateerd  aan uw woning of bedrijfspand? Dan word er altijd eerst overlegd welke werkzaamheden er op advies kunnen worden uitgevoerd, pas na wederzijds akkoord worden de werkzaamheden uitgevoerd. Deze werkzaamheden worden vaak op regiebasis ( per uur )uitgevoerd.
  • Groot onderhoud: De naam zegt al genoeg. u wilt uw woning of bedrijfspand in het geheel laten opknappen zodat u er weer 10 jaar mee vooruit kunt. dan bent u bij ons aan het goede adres. Deze klus kan de nodige kosten met zich meebrengen en wij adviseren telkens vaker om dit in 2 of 3 fasen uit te laten voeren om zo de kosten iets meer te verspreiden zodat wij ons werk kunnen opleveren met de daarbij behorende garantie. Dit noemen we een kleine meerjarenbegroting die vooraf word berekend. Dit werkt prettig voor uw als klant want u weet precies wat de daadwerkelijke kosten zijn.
  • Collectief onderhoud: Ons bedrijf bied u ook de mogelijkheid om te genieten van het zogeheten collectief onderhoud. Wat houd dit voor u als klant nou precies in? U woont bijvoorbeeld in een 2 onder 1 kap woning en wilt uw woning laten schilderen, u benaderd ons voor het maken van een kostenbegroting die aan u word geoffreerd. U vraagt uw buren om ook hun woning te laten schilderen. Gaan uw buren akkoord?dan krijgt u en uw buren een korting van 10% op de daarvoor al gemaakte kosten begroting. Deze collectieve korting geld ook als u in dezelfde buurt een andere klant werft die in dezelfde periode van de te uit te voeren schilderwerkzaamheden akkoord gaat met de opdracht.

 

                                                              

 

Aangesloten bij: FOSAG